Long time - no hear

går lite tid emellan blogginläggen men det blir kanske desto roligare och kanske rentav intressantare när jag väl skriver?

Det händer så mycket i mitt liv nu, och ändå så finns egentligen så mycket tid över.

Flytten till lägenheten anses väl vara över, även om köksgardin och sovrumsgardin först idag kom på plats –tack vare Anna – de som hängde där innan var ju bara tillfälliga.

Väggarna är fortfarande ganska tomma men jag vet ju hur jag vill ha det och är trött på massa ”interimslösningar” så det får vänta tills jag kan få det som jag vill.
Vem ska döma mig? Stewen gör det inte och själv mår jag ändå ganska bra.

Eller, egentligen mår jag inte alls bra. Den här tiden på året är så himla jobbig….. igår den 3 mars skulle min älskade lillebror fyllt 46 år, tänk att det gått sex år sedan han valde att lämna oss….. den som säger att tiden läker alla sår ljuger – det blir kanske lättare att leva med tiden men inte fan läker den några sår!  Och om den gjorde det – varför finns då  plåster att köpa?
Dessutom fick jag min dom jag så länge annat att jag skulle få…. Både Diabetesen och sköldkörtel-funktionen är tillbaka, dessutom ser atrosen inte så bra ut…. Och detta uppe på de vanliga krämporna….. attans…..

Nåväl – sonen och jag tror jag har funnit det lugn och trygghet vi båda så väl behövde här i Emmatorp.  Dagarna har sina fasta rutiner – något Stewen behöver och jag tycker om – även om det finns en hel del utrymme till förbättring så är det inga större plötsliga oljud och bråk som uppstår. Mamma är ju inte heller lika otålig utan tålamodet finns i alldeles lagom dos…. Detta kan ju bara betyda att jag gjort rätt…. Eller?

Det är tråkigt när jag tänker på att ”han” fortfarande väljer bort att involvera mig i  sitt liv, att ”han” med lugnt samvete kan sitta och titta på medans, vad som borde varit hans liv, bara rinner undan och att vi glider mer och mer ifrån varandra….
Det var tänkt som ett skämt men är det så att han anser att det är okej att ha ”två bittra exfruar”?

För att få lite annat att tänka på så var jag nere hos min syster förra veckan, jag och dottern åkte ner och sov över efter att blivit fullmatade med paj, ostbricka etc etc etc…. Caroline for vidare till Hässleholm dagen efter och jag och syster hade en hel lång dag för oss själva i mysdräkter och storbildsteve….. en liten avstickare till kiosken bara sen var vi hemma och pratade, pratade och pratade….skönt.

Stewen tillbringade dessa två dagar hos pappa men han var mest för sig själv då pappa jobbade, dagen efter vi kommit hem och jag hämtat sonen så valde dock pappa att vara hemma två dagar från jobbet – snacka om dålig tajming….

Salongen/studion är en enda röra nu….. tatuerings verksamheten fick jag säga ifrån och nu har vi plockat undan det mesta och  även sålt av en hel del för att få in de  pengar som de är skyldig mig för hyran.
Andra som denna Ericsson är skyldig pengar har även hört av sig och ligger på att jag ska ge dem sakerna för att de ska kunna sälja och få igen sina pengar – har ni hört nåt fräckare???
?


En av de som jobbade i studion verkar dock hamnat i kläm då han hävdar att han har privata saker som han velat ha åter – hur i hela friden ska jag veta vad som är privat eller inte?
Ericsson och andra inblandade har vid flera tillfällen hävdat att inget är privat utan allt tillhör studion som ägdes av Ericsson. Det va Ericsson som var skyldig mig pengar och han som var den som gjort upp allt.

Nu är nästan allt borta och jag förstår om killen är skitsur på mig om det nu är så att sakerna va hans. Men han har ju inte kunnat visa att det  privata (förutom att han hävdat det via email på facebook), så va ska jag kunna gå på?
Och nu är det försent, prylarna han efterfrågat finns ej kvar….. skulden är dock inte helt betald så jag ligger fortfarande ute med pengar jag inte har....


Nej jag startar om, senare i vår. Närmast ska jag fotsätta ta hand om mig, sonen, dottern och planera min tripp till barnbarnen.
Det ska bli intressant nästa vecka när jag skall både på Magnetröntgen och läkarundersökning med fler sprutor – men jag brukar ju må rätt bra efter dem…

Ett solskimmer i allt är att nu är en helt nu hemsida på g för salongen, yippie.....

Inlägget suger…. Men det var skönt att få ur systemet…..

Toodelooo
Ine

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0