Body - show....

 

Så var man iväg och fick axeln röntgad igår - i Kalmar

Så var man iväg för provtagning och sprutor på den onda axeln idag - i Kalmar

 

Ändå

Så många gånger man saknar staden och önskar man hade haft ärende dit.

När jag nu varit där två dagar i sträck konstaterar jag -

"vad ville jag göra"?

 

jag vände hem igen,

igår tog jag dock en liten avstickare till minneslunden

sa hej till bror och mor

vinkade till lillasyster, Halte Småland, Kajby och Dag

Som alltid när jag närmar mig en begravningsplats så blev huvudvärken mer och mer intensiv.

Så många själar som vill komma till tals - och Ine vill inte lyssna

Först efter hemkomst började huvudvärken släppa, men ändå inte helt

Då bestämde jag mig för att ta en öl. EN ÖL

sen var jag för odräglig att sitta kvar i soffan så då gick jag snällt och la mig

Båda barnen var vakna långt efter mig

Men jag smög ut imorse - utan kaffe då det var fasteprovtagning

När jag sedan kom hem så försökte jag väcka dem något.

Stewen åt frukost med  mig i köket - han gjorde egen juice och flingor

Nu vet jag inte vad som hänt för nu när Caroline valt att gå upp så fixar Stewen fattiga riddare åt henne.....

vad hände igår kväll egentligen?

 

Ska nog träffa xet idag.....

to be continued....


Kakor och inredning

Lånat bild från någons hemsida, så int kan jag sånt här...

 

Igår va det ganska mycket fart ändå på mig, trots det lite nedstämda inlägget...

 

Idag blir en bättre dag - för det har jag bestämt!

 

Anna och jag åt upp de sista hembakade bullarna igår - så då måste jag ju baka eller hur?

Stewen och Caroline har tjatat på mig om att de vill ha min egen komponerade "misslyckad Stewen-mums" igen - och vad gör man inte för sina barn?

 

Anna kommer nog hit så kan jag få hjälp att äntligen köra runt möblemanget i vardagsrummet - så jag får det som JAG vill ha det och inte som visa stora flyttkarlar á lá make tyckte det skulle va när de bar in dem i lägenheten.

 

Hu va skönt att slippa kommentarer såsom; "ska du nu möblera om igen?" "va vad det för fel på som vi hade det"?

 

Men nu ska jag möblera om - för att jag vill det!

Det va inget fel som vi hade det men  - nu vill jag ha det som JAG vill ha det!

 

Senare blir det väl att sitta med värmedyna på trött axel men det kan det va värt....

Nej - kan inte sitta här och skriva måste börja.....

Nu

 

Todelooo

Ine


Long time - no hear

går lite tid emellan blogginläggen men det blir kanske desto roligare och kanske rentav intressantare när jag väl skriver?

Det händer så mycket i mitt liv nu, och ändå så finns egentligen så mycket tid över.

Flytten till lägenheten anses väl vara över, även om köksgardin och sovrumsgardin först idag kom på plats –tack vare Anna – de som hängde där innan var ju bara tillfälliga.

Väggarna är fortfarande ganska tomma men jag vet ju hur jag vill ha det och är trött på massa ”interimslösningar” så det får vänta tills jag kan få det som jag vill.
Vem ska döma mig? Stewen gör det inte och själv mår jag ändå ganska bra.

Eller, egentligen mår jag inte alls bra. Den här tiden på året är så himla jobbig….. igår den 3 mars skulle min älskade lillebror fyllt 46 år, tänk att det gått sex år sedan han valde att lämna oss….. den som säger att tiden läker alla sår ljuger – det blir kanske lättare att leva med tiden men inte fan läker den några sår!  Och om den gjorde det – varför finns då  plåster att köpa?
Dessutom fick jag min dom jag så länge annat att jag skulle få…. Både Diabetesen och sköldkörtel-funktionen är tillbaka, dessutom ser atrosen inte så bra ut…. Och detta uppe på de vanliga krämporna….. attans…..

Nåväl – sonen och jag tror jag har funnit det lugn och trygghet vi båda så väl behövde här i Emmatorp.  Dagarna har sina fasta rutiner – något Stewen behöver och jag tycker om – även om det finns en hel del utrymme till förbättring så är det inga större plötsliga oljud och bråk som uppstår. Mamma är ju inte heller lika otålig utan tålamodet finns i alldeles lagom dos…. Detta kan ju bara betyda att jag gjort rätt…. Eller?

Det är tråkigt när jag tänker på att ”han” fortfarande väljer bort att involvera mig i  sitt liv, att ”han” med lugnt samvete kan sitta och titta på medans, vad som borde varit hans liv, bara rinner undan och att vi glider mer och mer ifrån varandra….
Det var tänkt som ett skämt men är det så att han anser att det är okej att ha ”två bittra exfruar”?

För att få lite annat att tänka på så var jag nere hos min syster förra veckan, jag och dottern åkte ner och sov över efter att blivit fullmatade med paj, ostbricka etc etc etc…. Caroline for vidare till Hässleholm dagen efter och jag och syster hade en hel lång dag för oss själva i mysdräkter och storbildsteve….. en liten avstickare till kiosken bara sen var vi hemma och pratade, pratade och pratade….skönt.

Stewen tillbringade dessa två dagar hos pappa men han var mest för sig själv då pappa jobbade, dagen efter vi kommit hem och jag hämtat sonen så valde dock pappa att vara hemma två dagar från jobbet – snacka om dålig tajming….

Salongen/studion är en enda röra nu….. tatuerings verksamheten fick jag säga ifrån och nu har vi plockat undan det mesta och  även sålt av en hel del för att få in de  pengar som de är skyldig mig för hyran.
Andra som denna Ericsson är skyldig pengar har även hört av sig och ligger på att jag ska ge dem sakerna för att de ska kunna sälja och få igen sina pengar – har ni hört nåt fräckare???
?


En av de som jobbade i studion verkar dock hamnat i kläm då han hävdar att han har privata saker som han velat ha åter – hur i hela friden ska jag veta vad som är privat eller inte?
Ericsson och andra inblandade har vid flera tillfällen hävdat att inget är privat utan allt tillhör studion som ägdes av Ericsson. Det va Ericsson som var skyldig mig pengar och han som var den som gjort upp allt.

Nu är nästan allt borta och jag förstår om killen är skitsur på mig om det nu är så att sakerna va hans. Men han har ju inte kunnat visa att det  privata (förutom att han hävdat det via email på facebook), så va ska jag kunna gå på?
Och nu är det försent, prylarna han efterfrågat finns ej kvar….. skulden är dock inte helt betald så jag ligger fortfarande ute med pengar jag inte har....


Nej jag startar om, senare i vår. Närmast ska jag fotsätta ta hand om mig, sonen, dottern och planera min tripp till barnbarnen.
Det ska bli intressant nästa vecka när jag skall både på Magnetröntgen och läkarundersökning med fler sprutor – men jag brukar ju må rätt bra efter dem…

Ett solskimmer i allt är att nu är en helt nu hemsida på g för salongen, yippie.....

Inlägget suger…. Men det var skönt att få ur systemet…..

Toodelooo
Ine

 


RSS 2.0